Praktikplatser för ungdomar!

Praktikplatser för ungdomar!

Har du nyss avslutat dina gymnasiestudier och saknar arbetslivserfarenhet? Vi ger dig chansen till den erfarenheten hos oss.

Vi söker dig som vill komma ut på praktik och som i framtiden vill arbeta med marknadsundersökningar. Är du rätt person för oss så kan praktiken leda till ett riktigt jobb. Arbetet innefattar telefonintervjuer med vår unika intervjuteknik, speciellt framtagen för att passa våra branschövergripande kunder och beställare. Du får lära dig telefonintervjuns ädla konst på ett praktiskt sätt och har hela tiden tillgång till en egen handledare. Du får lära dig ett yrke från grunden vilket kan leda till ett riktigt jobb om du är rätt person. Arbetsort är vid vårt huvudkontor i Köping.

Kvalifikationer: Färdig gymnasial utbildning, du behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift, övriga språk är också en stor fördel då vi nu lanserar oss inom internationella intervjuer. Vi söker dig som inte är rädd för att prata i telefonen, har bra telefonröst och tycker om att ta kontakt med nya människor. Du förstår vikten av att du blir ansiktet utåt för företaget och du sätter stor vikt vid att ge ett trevligt och seriöst intryck. Vi behandlar dig som en i gänget och ser dig som en vanlig anställd för att ge dig så mycket kött på benen som möjligt. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med telefonintervjuer avseende marknadsundersökningar så är det positivt, men det är absolut inte ett krav. Du får utbildning av oss kontinuerligt under hela praktikperioden. Vi vill dock att du är en glad person och en snäll kamrat med en positiv syn på livet. För att kunna börja hos oss måste du också hantera datorn utan problem med exempelvis Officepaketet, fingersättning och snabbskrivning samt ha lätt för att lära dig nya datasystem. Tester av dina kvalifikationer kommer att ske innan praktikstart.

Arbetstid/varaktighet: Varierande arbetstid. Dagtid 8.00–17.00, kvällstid 11.00–20.00 samt helg 11.00–17.00. Varaktighet enligt överenskommelse, 1-3 månaders praktik med god möjlighet till ett riktigt jobb om du är rätt person.

Tillträde: Snarast. Du söker platsen genom att ringa till vår Affärsutvecklare Kajsa Berggren för en första intervju, tfn 0221-42 000. Du får sedan besked inom några dagar om du gått vidare till en praktikplatsintervju vid vårt huvudkontor i Köping. Som sista steg sker en ytterligare intervju samt slutliga tester av dina kvalifikationer inom språk, datorhantering, social kompetens etc.

Frågor besvaras av: Affärsutvecklare Kajsa Berggren, tfn 0221-42 000.