VD har ordet

Foto: Peter Cederling

I år är det med stolthet som Supportföretaget firar 20-års jubiléum. Vi firar 20 år som utmanare och ledande aktör inom marknadsundersökningsbranschen.

Min historia känner många till, men varje gång jag berättar den blir den levande och det känns som det var igår jag stod med min avskedsansökan i handen vid brevlådan i Köping. Ska jag, ska jag inte, ska jag, ska jag inte säga upp mig från min trygghet? Tillslut slängde jag brevet på brevlådan och sprang därifrån i regnet och grät. Det var med skräckblandad förtjusning som jag tog det första steget till att förverkliga min dröm. En dröm om att skapa marknadsundersökningar utöver det vanliga. Att ta steget ut till att bli egen företagare.

Jag hade vid tidpunkten inga pengar att tala om och inga kunder, men jag hade en dröm om att en dag få arbeta branschövergripande med det som jag brinner för: ”Innovativa marknadsundersökningar” – och att få skapa arbetstillfällen. Det var bara att sätta fart. Jag sålde min bil för att få loss till ett startkapital och införde 80 timmars arbetsveckor. När jag så fick in första kunden ökade jag på takten ytterligare och lade de mesta av intäkterna på investeringar. Jag jobbade de första två åren helt utan lön, men för varje ny kund som kom till så kände jag att jag fick en stor lön för mödan. Jag förverkligade min dröm. Någonstans på den vägen insåg jag att det här är ingenting man normalt gör, jag är en entreprenör. Och jag är glad och stolt över att jag vågade ta steget ut i en oviss framtid.

Idag är Supportföretaget ett företag som lever i stark tillväxt. Jag är så glad för alla våra kunder och våra oerhört duktiga medarbetare som varje dag låter den entreprenöriella andan leva vidare. Tillsammans brinner vi för marknadsutvecklande tjänster och kan idag glädjas åt att vara en självklar leverantör till förväntansfulla kunder över hela norden, ja till och med världen. Supportföretaget är ett energiskt företag i Västmanland med globala perspektiv där hängivenhet, skaparglädje och framåtanda är några av ingredienserna som dagligen strömmar genom vår verksamhet. Det är det bästa vi kan ge våra kunder. Det är unikt för oss och en självklarhet i alla våra åtaganden.

Med dessa ord vill jag hälsa Dig hjärtligt välkommen till en spännande värld av marknadsundersökningar, antingen du är kund, blivande medarbetare eller leverantör.

Och till dig som tvekar vid brevlådan. Var inte rädd, har du drivkraft så har du allt!

Med vänlig hälsning/
Tove Åkerman-Stenman,
VD och grundare
Supportföretaget TMJ Group AB