Supportföretaget satsar på entreprenören!

Supportföretaget satsar på entreprenören!

Just nu söker vi entreprenörer som vill bli en del av vår affärsidé. Har du ett eget företag, UF-företag, vill starta ett eget företag eller innehar F/FA-skattsedel? Då finns möjligheten att ni blir utvalda som leverantör av oss för att sköta delar av våra telefonintervjuer.

Samarbetet med ditt företag innebär att ni får lära er en liten del av vår affärsidé, den delen där telefonintervjuerna sköts. Ni blir en viktig samarbetspartner för oss och ni får möjligheten att vara aktiva mot en intressant marknad. Vi står för utbildning och anlitar er sedan periodvis för en del av våra marknadsintervjuer. Dessa sköts från vår egen högkvalitativa intervjuenhet i Köping. Att arbeta tillsammans med Supportföretaget innebär att arbeta i en entreprenöriell atmosfär. Vår företagskultur värdesätter flexibilitet, kvalitet och medmänsklighet. Alla våra medarbetare och leverantörer agerar under mottot att ”ingenting är omöjligt”. Som utvald leverantör av Supportföretaget blir ni en del av ett spännande nätverk och får arbeta inom flera intressanta branscher.

Kvalifikationer:

Du skall ha ett eget företag, UF-Företag, vara på väg att starta ett eget företag eller inneha F/FA-skattsedel. Du har erfarenhet eller är intresserad av att lära dig telefonintervjuarens ädla konst. Obs! Vi arbetar inte med telefonförsäljning vilket innebär att du måste ha en mjuk framtoning vid varje intervjutillfälle samt vilja sätta dig in på djupet i varje uppdrag! Du behärskar svenska språket i tal och skrift, är inte rädd för att prata i telefonen, har bra telefonröst och tycker om att ta kontakt med nya människor. Du är allmänbildad, har datavana i form av att du är snabb på tangentbordet, kan prata i telefonen samtidigt som du skriver och har lätt för att lära dig nya system. Vi vill att du är en glad person och en snäll kamrat med en positiv syn på livet. Erfarenheter av marknadsundersökningsbranschen är meriterande, men absolut inget krav. Är du rätt för oss ser vi till att du får den utbildning och coachning uppdraget kräver.

Arbetsplats:

På Supportföretagets egen högkvalitativa intervjuenhet i Köping.

Ansökan

Ditt företag söker i första hand till oss genom ett telefonsamtal till vår VD Tove Åkerman-Stenman på 0707-38 99 95. Supportföretaget TMJ Group AB är ett fullserviceföretag inom marknadsutveckling och analys. Bland kunderna finner man allt ifrån energibolag, byggföretag och industrier till banker, media, kommuner och konsulter. Företaget startades av entreprenören Tove Åkerman-Stenman och har idag kunder både inom och utom landets gränser. Företaget har sitt säte i Köping.

Du är varmt välkommen till en spännande värld av marknadsutveckling! Marknadsutveckling utöver det vanliga!