Rekryteringshelg 19-21 augusti! Vi söker marknadsundersökningsintervjuare!

Rekryteringshelg 19-21 augusti! Ring 0221-42 000.

Vår intervjuenhet söker nu marknadsundersökningsintervjuare!

Är du arbetssökande och vill lära dig energibranschen? Detta är en chans som inte kommer så ofta.

Tycker du om att prata i telefonen och har lätt för att lära dig nya datasystem? Är du nyfiken på energibranschen?

Är du snabb på tangentbordet, behärskar svenska språket väl i tal och skrift, har ett gott hjärta och är en god kamrat? Svarar du ja på dessa ovanstående frågor så kanske det är just dig vi vill satsa på! Då har du chansen att visa dina framfötter genom att ringa oss i helgen på 0221-42 000. Rekryteringslinjen är öppen från fredag 19/8 kl. 14.00 – söndag 21/8 kl. 20.00. Vid samtalet berättar vi lite mer om oss och du får även chansen att berätta för oss om dig. Är det upptaget, ring igen, tillslut kommer du fram.

Supportföretaget TMJ Group är ett av Sveriges ledande marknadsundersökningsföretag inom energibranschen. Vi är specialister inom energibranschens samtliga affärsområden vilket innefattar en helt egen intervjuenhet där vi arbetar efter en unikt framtagen intervjumetodik. Det är bara hos oss du kan lära dig denna branschspecifika intervjuteknik. Hos oss är kundens nöjdhet viktig, vår lyhördhet är A och O och därför söker vi nu intervjuare som har ”det där lilla extra”.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö i ett företag som drivs med entreprenöriell anda, vi har kollektivavtal och kan erbjuda schyssta arbetskamrater. Tillträde snarast.