Nu rekryterar vi till vår intervjuenhet i Köping

Är du rätt för oss kanske det är dig vi satsar på för framtiden.

  • Vill du lära dig energibranschen?
  • Har du en telefonröst som kan få vem som helst att bli grön av avund?
  • Har du ett gott hjärta och är en god kamrat?
  • Hatar du skitsnack mer än någonting annat på denna jord?
  • Har du en arbetsmoral som får din omgivning att häpna?
  • Är du en hejare på att lära dig nya datasystem?
  • Skriver du snabbare på tangentbordet än någon annan?
  • Behärskar du det svenska språket väl i tal och i skrift?

Ja, listan kan göras lång. Prickar du in de flesta av ovanstående frågor så är vi absolut intresserade av att träffa dig. Du kanske är vår nästa stjärnintervjuare. Varför?

Vi är nämligen bäst i landet på marknadsundersökningar inom energibranschen och våra kunders upplevelse och våra medarbetares välbefinnande står högt i fokus hos oss. Tillsammans bildar vi det bästa teamet med den starkaste kunskapen inom energiSverige. Vi tycker att det skall vara roligt att gå till jobbet varje dag. Det skall också vara en utmaning när det kommer till att växa och att få vara med i ett team som alltid levererar det bästa. Tillsammans genomför vi det ”omöjliga” varje dag. Gillar du tänket?

Hur du söker till oss

Du söker tjänsten i första hand genom att ringa oss på 0221-42 000 för en första telefonintervju. Du kan ringa dagtid, kvällstid och helg. Om vi inte svarar just då så sitter vi förmodligen upptagna i samtal eller i möten, då provar du bara igen. Vi rekryterar just nu, så det är ”först till kvarn” som gäller i denna rekyteringsfas.

Lite mer om tjänsten/tjänsterna

Vi söker personal för både 100% tjänstgöringsgrad, men också extra personal (exempelvis studenter som vill jobba extra parallellt med sina studier och bli duktiga inom energi- och marknadsundersökningsbranschen). Vi lär dig konceptet och du får jobba jämsides med duktiga kollegor som har lång erfarenhet av energibranschens samtliga affärsområden. Arbetet innebär inte telefonförsäljning utan enbart högkvalitativa intervjuer för våra marknadsundersökningar. Du får lära dig ett affärsområde i taget såsom Elnät, Elhandel, Fjärrvärme, Vatten/Avlopp, Avfall/Renhållning, Gata/Park, Biogas/Fordonsgas och Fiber. Erfarenhet från callcenter eller annan intervjuverksamhet är meriterande, men inte ett krav. Det är din personlighet och ditt driv som är viktigt för oss.

Tillträde: Snarast samt sker även löpande från nu och under våren/sommaren 2021.

Lön: Vi har kollektivavtalsenlig lön och kollektivavtal med Unionen.

Arbetstider: Flexibelt varierande med en bas som utgår från vardagar kl. 8-17. Beroende på hur uppdragen ser ut så sätter teamet tillsammans ett varierande schema vid behov som kan innefatta vissa kvällar och helger.

Om Supportföretaget:

Supportföretaget TMJ Group startades av entreprenören Tove Åkerman Stenman för snart 20 år sedan. Idag är vi Sveriges ledande marknadsundersökningsföretag inom energibranschen med kunder över hela landet. Vi är specialister inom energibranschens samtliga affärsområden vilket innefattar en helt egen energi-intervjuenhet där vi idag arbetar efter en unikt framtagen intervjumetodik. Vår företagskultur värdesätter entreprenörsanda, flexibilitet, kvalitet och medmänsklighet. Alla våra medarbetare och leverantörer agerar under mottot att ”ingenting är omöjligt”. Därför söker vi medarbetare som har ”det där lilla extra” och som vill bli en del av ett team som hjälps åt i vått och torrt.

För att läsa mer om oss besök www.supportforetaget.se.

Varmt välkommen att söka till oss!

Kontakta oss:

Supportföretaget TMJ Group AB

Kundtjänst/Customer service:

+46 (0)221-42 000

E-post:

info@supportforetaget.se

Besöksadress:

Fabriksgatan 4,

731 50 Köping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *