Vi söker intervjuare!

Just nu söker vi telefonintervjuare till vår högkvalitativa intervjuenhet i Köping!

Är du rätt för oss, kan det vara dig vi satsar på

* Vill du lära dig energibranschen?
* Har du intervjuvana?
* Tycker du om att prata i telefonen?
* Har du lätt för att lära dig nya datasystem?
* Är du snabb på tangentbordet?
* Behärskar du svenska språket väl i tal och skrift?
* Har du ett gott hjärta och är en god kamrat?

Svarar du ja på dessa ovanstående frågor så kanske det är just dig vi vill satsa på! Du söker i första hand genom att ringa till oss på 0221-42 000. Du kan ringa dagtid, kvällstid och helg. Om vi inte svarar så provar du bara igen, då vi ofta sitter upptagna i samtal eller i möten. Vi rekryterar just nu, så det är ”först till kvarn” som gäller i denna rekryteringsfas.

Lite mer om tjänsten/tjänsterna:

Vi söker telefonintervjuare för våra marknadsundersökningsintervjuer inom energibranschen.

Vi söker personal för både 100% tjänstgöringsgrad, men också extra personal (exempelvis studenter som vill jobba extra parallellt med sina studier och bli duktiga inom marknadsundersökningsbranschen). Vi lär dig konceptet och du får jobba jämsides med duktiga kollegor som har lång erfarenhet av energibranschens samtliga affärsområden. Arbetet innebär inte telefonförsäljning utan enbart högkvalitativa intervjuer för våra marknadsundersökningar. Du får lära dig ett affärsområde i taget såsom Elnät, Elhandel, Fjärrvärme, Vatten/Avlopp, Avfall/Renhållning, Biogas/Fordonsgas och Fiber. Erfarenhet från callcenter eller annan intervjuverksamhet är meriterande, men inte ett krav.

Tillträde: Snarast samt sker även löpande från nu och under våren -2019.

Lön: Rörlig ackords- + provisionslön. Vi har kollektivavtalsenlig lön och kollektivavtal med Unionen.

Arbetstider: Flexibelt varierande med en bas som utgår från vardagar kl. 8-17. Beroende på hur uppdragen ser ut så sätter teamet tillsammans ett varierande schema vid behov som kan innefatta vissa kvällar och helger.

Om Supportföretaget:

Supportföretaget TMJ Group är Sveriges ledande marknadsundersökningsföretag inom energibranschen med kunder över hela landet. Vi är specialister inom energibranschens samtliga affärsområden vilket innefattar en helt egen intervjuenhet där vi arbetar efter en unikt framtagen intervjumetodik. Det är bara hos oss du kan lära dig denna branschspecifika intervjuteknik. Vår företagskultur värdesätter flexibilitet, kvalitet och medmänsklighet. Alla våra medarbetare och leverantörer agerar under mottot att ”ingenting är omöjligt”. Därför söker vi medarbetare som har ”det där lilla extra” och som vill bli en del av ett team som hjälps åt i vått och torrt.

För att läsa mer om oss, besök: www.supportforetaget.se eller gilla oss på Facebook: https://www.facebook.com/Supportforetaget/

Kontakta oss

Supportföretaget TMJ Group AB

Kundtjänst/Customer Service:

+46 (0)221-42000

E-post:
info@supportforetaget.se

Besöksadress:

Fabriksgatan 4

SE-731 50 Köping, Sweden

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *