Vi söker hungriga studenter till vår intervjuenhet!

Läser du ekonomi, marknadsundersökning eller statistik? Eller läser du något helt annat? Nu knyter vi kontakter med studenter som vill jobba vid sidan av studierna på vår intervjuenhet.

De första två åren, och under dina studier, jobbar du som intervjuare vid vår energi-intervjuenhet. Du får lära dig energibranschen från grunden och får prata med många trevliga människor. Trivs vi tillsammans, och är du rätt för oss, finns stora möjligheter att avancera hos oss i framtiden.

Supportföretaget TMJ Group är ett entreprenöriellt företag som startades av entreprenören Tove Åkerman Stenman för snart 20 år sedan. Företaget är idag störst i landet på innovativa marknadsundersökningar inom energibranschen.

Vi söker dig som…

  • Är hungrig, arbetsam och nyfiken
  • Vill lära dig energibranschen och jobba jämsides med dina studier
  • Har en telefonröst utöver det vanliga
  • Har ett gott hjärta och är en god kamrat
  • Ogillar skitsnack och bidrar till en vänlig stämning
  • Har hög arbetsmoral
  • Är en hejare på att lära dig nya datasystem
  • Skriver lika snabbt på tangentbordet som du pratar
  • Behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
  • Vill jobba i ett entreprenöriellt företag i framtiden

Ja, listan kan göras lång. Prickar du in de flesta av ovanstående frågor så är vi absolut intresserade av att träffa dig. Du kanske är vår nästa stjärnintervjuare, eller varför inte, vår framtida analytiker.

Varför har vi så specifika krav?

Vi är nämligen bäst i landet på marknadsundersökningar inom energibranschen och våra kunders upplevelse och våra medarbetares välbefinnande står högt i fokus hos oss. Tillsammans bildar vi det bästa teamet med den starkaste kunskapen inom energiSverige. Vi tycker att det skall vara roligt att gå till jobbet varje dag. Det skall också vara en utmaning när det kommer till att växa och att få vara med i ett team som alltid levererar det bästa. Tillsammans genomför vi det ”omöjliga” varje dag. Gillar du tänket?

Hur du söker till oss

Du söker tjänsten i första hand genom att ringa oss på 0221-42 000 för en första telefonintervju. Du kan ringa dagtid, kvällstid och helg. Om vi inte svarar just då så sitter vi förmodligen upptagna i samtal eller i möten, då provar du bara igen. Vi rekryterar just nu, så det är ”först till kvarn” som gäller i denna rekyteringsfas.

Lite mer om tjänsten/tjänsterna

Vi söker personal för både 100% tjänstgöringsgrad, men också extra personal (exempelvis studenter som vill jobba extra parallellt med sina studier och bli duktiga inom energi- och marknadsundersökningsbranschen). Vi lär dig konceptet och du får jobba jämsides med duktiga kollegor som har lång erfarenhet av energibranschens samtliga affärsområden. Arbetet innebär inte telefonförsäljning utan enbart högkvalitativa intervjuer för våra marknadsundersökningar. Du får lära dig ett affärsområde i taget såsom Elnät, Elhandel, Fjärrvärme, Vatten/Avlopp, Avfall/Renhållning, Gata/Park, Biogas/Fordonsgas och Fiber. Erfarenhet från callcenter eller annan intervjuverksamhet är meriterande, men inte ett krav. Det är din personlighet och ditt driv som är viktigt för oss.

Tillträde: Snarast samt sker även löpande från nu och under våren/sommaren 2021.

Lön: Vi har kollektivavtalsenlig lön och kollektivavtal med Unionen.

Arbetstider: Flexibelt varierande med en bas som utgår från vardagar kl. 8-17. Beroende på hur uppdragen ser ut så sätter teamet tillsammans ett varierande schema vid behov som kan innefatta vissa kvällar och helger.

Om Supportföretaget:

Supportföretaget TMJ Group startades av entreprenören Tove Åkerman Stenman för snart 20 år sedan. Idag är vi Sveriges ledande marknadsundersökningsföretag inom energibranschen med kunder över hela landet. Vi är specialister inom energibranschens samtliga affärsområden vilket innefattar en helt egen energi-intervjuenhet där vi idag arbetar efter en unikt framtagen intervjumetodik. Vår företagskultur värdesätter entreprenörsanda, flexibilitet, kvalitet och medmänsklighet. Alla våra medarbetare och leverantörer agerar under mottot att ”ingenting är omöjligt”. Därför söker vi medarbetare som har ”det där lilla extra” och som vill bli en del av ett team som hjälps åt i vått och torrt.

För att läsa mer om oss besök www.supportforetaget.se.

Varmt välkommen att söka till oss!

Kontakta oss:

Supportföretaget TMJ Group AB

Kundtjänst/Customer service:

+46 (0)221-42 000

E-post:

info@supportforetaget.se

Besöksadress:

Fabriksgatan 4,

731 50 Köping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *